Magento-platformen er verdens mest brugte webshop løsning – blandt andet fordi den konstant bliver opdateret med de udvidelser som online-markedet efterspørger.


Sælg mere online med en webshop løsning fra Arctic Technology

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at du investere i en webshop, du køber ikke en webshop. I selve ordet ”investering” ligger der en hensigt om at opnå en fortjeneste. For at opnå fortjeneste skal din forretning have succes. Den succes hjælper vi dig med at opnå hos Arctic Technologies. Det gør vi bl.a. i en løbende proces, som bl.a. får indhold af nedenstående.

Vi prioriterer at kunne tilbyde løsninger af bedste kvalitet til fair priser. Alt efter opgavens omfang, afstemmes priserne. Vi lægger ikke skjul på, at du kan finde løsninger, der er både dyrere og billigere end vores, men det er vores overbevisning, at det vigtigste er, at vi kan levere et lækkert og funktionsdygtigt design, af enestående kvalitet, til din webshop, og som du kan være fuldt ud tilfreds med.

Kunderne spiller i sidste ende den altafgørende rolle. For hvis din investering i en webshop, til syvende og sidst, skal give overskud kræver det, at din forretning, rækker ud igennem skærmen til kunderne. Derfor skal din webshop være synlig i søgemaskinerne, og det giver vi dig en enestående mulighed for hos Arctic Technologies

Når du vælger Arctic Technologies som leverandør får du bl.a. følgende:

• En professionel samarbejdspartner, der anser selve processen i arbejdet, som en vigtig faktor for at nå dit ønskede mål. Vi arbejder engageret og målrettet med en respektfuld og åben holdning.
• Et lækkert design, der følger tidens trends – der vil kæle for de besøgendes lyst til at handle.
• Webshop software, som du har nemt ved at administrere.
• En webshop der vil være højt rangeret på diverse søgemaskiner.

Hvis du vælger os som leverandør til din webshop, kan du føle dig i trygge hænder. ATN.GL består af et team af passionerede medarbejdere, med mere end 6 års samlet erfaring, der anser det for deres fornemmeste opgave, at levere varen til kunderne.

Sammen gør vi din vision til virkelighed – og skaber stabile forretninger

Download vores 2017 Magento webshop brochure og læs mere om hvad vi tilbyder
Download Webshop brochure

En skræddersyet Magento webshop

Opsætning af betalingsaftale og leveringsaftaler

Responsiv webshop – kompatibel med mobil, tablet og desktop

En stærk e-handelspartner med speciale i Magento

En fyldestgørende overdragelse af projektet til produktejeren


Se et udvalg af vores webshop referencer