Dine kunder leder efter dig på internettet, men kan de finde dig? Din hjemmeside eller webshop skal være online hele tiden, så kunderne kan finde dig!Dine kunder leder efter dig på internettet, men kan de finde dig? Din hjemmeside eller webshop skal være online hele tiden, så kunderne kan finde dig!

Vores webhoteller er udviklet til virksomheder, fordi vi kender de høje krav til driftsikkerhed og oppetider. Vi sikrer, at din hjemmeside eller webshop er online og let tilgængelig.

Vi tager os af teknikken Vi sørger for et stabilt og hurtigt webhotel, så du kan koncentrere dig om din hjemmeside og din forretning.

Hurtig og professionel support Hvis du har brug for hjælp vedr. driften af din hjemmeside, eller webshop, så ringer du bare – vi er klar til at hjælpe dig.

Daglig support Vi tager backup af data på alle webhoteller hver nat, så hvis uheldet er ude, er dine data ikke længere væk end et telefonopkald.

Simpel prisstruktur

Strukturen er meget simpel. Vi har i princippet kun to produkter: 1. Plads på et webhotel, hvor du deler de mange ressourcer med andre. 2. Din egen dedikerede server, hvor du selv råder over alle ressourcerne.

Uanset om du vælger det ene eller det andet, så sikrer vi den stabile drift og håndterer sikkerheden omkring webhotel/server.