Visuel Identitet

En professionel visuel identitet er en unik platform og et uundværligt værktøj, når du skal markedsføre din organisation / virksomhed

En visuel identitet skabes på baggrund af de grafiske elementer, som en organisation vælger at anvende i sin skriftlige kommunikation. Her kan være tale om logoer, visitkort, brevpapir, emballage, skiltning, websites, annoncer, bannere tv-reklamer osv.

Disse elementer skal afspejle og synliggøre organisationens / virksomhedens ”personlighed” og ydermere give et billede af, hvilken kvalitet organisationens / virksomhedens services og ydelser er i.

Dernæst kan den visuelle identitet også være hjælpsom ift. at skabe tillid til organisationen / virksomheden hos brugerne.

I og med at den visuelle identitet tjener et meget vigtigt formål, er det ikke nok at en dygtig grafiker udvikler et flot design. Succesen skabes på baggrund af erfaring, engagement, og dyb forankring i den enkelte organisation / virksomhed, så deres værdier bliver tydelige. Den professionalisme finder du hos Aboutweb.dk.

En professionel visuel identitet skal typisk moderniseres hvert 3.-4. år. Det skyldes først og fremmest, at det er vigtigt, at billedstil, skrivestil, farvetoning mm. følger med udviklingen i tiden.

Dernæst er det et faktum, at organisationen / virksomheden udvikler sin ”personlighed”, efterhånden som den begynder at få succes, men der er det til stadighed meget vigtigt, at der findes en gennemgående rød tråd i opsætningen af websitet.

Derfor er det altså kunsten at strukturere sit website løbende, så de forskellige elementer i sitet bliver ved med at ”spille sammen”. Vi kan bistå med hjælp hertil hos aboutweb.dk