Få lavet et gratis sikkerhedstjek af din hjemmeside løsning

Få lavet et gratis sikkerhedstjek af din hjemmeside løsning, så du får undersøgt om dit website eller webshop er sårbar overfor hackerangreb.

Udviklingen går stærkt. Nye teknologier opstår og fokus forsvinder fra ældre systemer, der let bliver mål og ”legeplads” for hacker.

Uanset hvilken type hjemmeside du har, er det vigtigt at du jævnligt tager backup af det indhold, der ligger på din hjemmeside. Samtidig er det vigtigt, at du konstant holder det system din hjemmeside er lavet i, opdateret. Opdateringer indeholder ofte forbedringer af systemets sikkerhed, så risikoen for hackerangreb bliver mindre.

Hvis du har oplevet et hackerangreb, så kender du til frustrationen og hvor meget det krævet at få tingene rettet op.

Arctic Technology & Networks tilbyder indtil D. 1-7/2017 et gratis sikkerheds tjek af dit website – Kontakt os I dag og vi laver en række test på dit website og sender dig en rapport med råd og anbefalinger til hvad du kan gøre for at højne sikkerheden på dit website.

Arctic Technology & Networks

Leave a Reply

*