Infosecurity 2017

Den 3. og 4. maj åbner Øksnehallen igen dørene for årets Infosecurity 2017 messe.

 

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, enterprise mobility og cloud security og vil give et unikt indblik i de nyeste IT-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau. Som deltager bliver du opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere, får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere, og endelig kan du sparre om dine brugererfaringer med nogle af Danmarks mest kendte sikkerhedsbrands.

Infosecurity 2017 byder på mere end 80 seminarer og cases, 22 keynotes og 80 udstillere.
Det er gratis at deltage på Infosecurity, men tilmelding er nødvendig – registrér dig her: https://www.infosecurity.dk/

Arctic Technology & Networks

Leave a Reply

*